Дезинфекција на влезовите на пазарот во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Превентивна дезинфекција на влезовите на градскиот пазар, како дел од превентивните мерки за заштита од корона вирусот.

Со оглед на зголемената опасност ширењето на коронавирусот, ЈП Пазари ги затвори двата влезови во долниот влез на пазарот и спрoведува контролирано движење на граѓаните.

Во изминативе денови претприатието презеде бројни акции за дезинфекција на двата пазари и на административните објекти.

Share.