Дел Арте за најновата велигденска претстава

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

–  Овој Велигден ни доаѓа најубавата пролетна авантура која ќе ја паметите цел живот. Дојдете заедно да го бараме златното јајце -велат членовите на Дел Арте како покана за најновата детска претстава.

Имено овојпат се работи за претставата со наслов Потрага по златното велигденско јајце, по текст на Бојан Стојков.
Претставата ќе има повеќе изведби за децата од градинките и основните училиште, а главната изведба е на 3 ти април, во Центарот за култура со почеток од 18 часот.

 

Share.