Демолирана опрема на „Ќумурното игралиште“ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ваква е сликата од „Ќумурното игралиште“ во Битола. Демолирана е опремата која тука е поставена и која треба да им биде во корист на спортистите кои таму спортуваат или се рекреираат.

Граѓани велат дека и навечер се влегувало на овие терени, а често биле забележувани и стаклени шишиња.

Share.