Денеска во Битола 57 лица вакцинирани со прва доза

Од Здравствениот дом во Битола информираат дека денеска на вакциналниот пункт имало вкупно 127 лица кои биле вакцинирани, а од нив 57 со прва доза.

 

Сподели