Денеска Димитров кај Иванов

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Министерот за надворешни работи, Никола Димитров, денеска ќе се сретне со претседателот, Ѓорге Иванов, да го информира за најновите моменти околу преговорите за надминување на спорот за името, што пред неколку дена се одржаа во Њујорк.

 

 

Share.