Денеска пред кривичен протест „Правда за жртвите од Смилковското езеро“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Група граѓани денеска во 13 часот ќе протестира пред Кривичниот суд во Скопје. Најавата за протестот се појави на Фејсбук под името „Правда за жртвите од Смилковското езеро“.

„Граѓански протест – Правда за жртвите од Смилковско езеро. Никогаш заборавени. Правда за Филип Славковски, Александар Наќевски, Цветанчо Ацковски, Кире Тричковски и Борче Стевковски“, стои во најавата за протестот.

Share.