Денеска Талески на рочиште за Офицерскиот дом

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Поранешниот градоначалник на Битола Владимир Талески денеска на ново рочиште за предметот на Основното јавно обвинителство за Офицерскиот дом во Битола.

Денеска беа сослушани сведоците на обвинителството, а распавата ќе продолжи на 28 мај кога ќе бидат сослушани сведоците на одбраната.

По рочиштето Талески рече дека и за овој и за сите други премети кои против него се водат ќе докажат дека не е виновен.

Според него ова е политичка хајка која СДСМ ја водела и против него.

Share.