Деновиве на манифестацијата „Демир Хисар град на културата“

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ревија на филмови на режисерот Митко Панов во рамките на манифестацијата „Демир Хисар град на култура 2018″.

Петок 15 јуни со почеток во 21 часот, во кино салата на Домот на култура Демир Хисар, премиерно ќе се прикаже „СВЕДОК”. Главни улоги Бруно Ганц и Наташа Петровиќ.

Сабота 16 јуни 21 часот, следува проекција на филмот „ВОЈНАТА ЗАВРШИ”, (кино сала, Дом на култура).

Вторник 19 јуни 21 часот, проекција на филмот „ДРУГАРИ”, (кино сала, Дом на култура).

Среда 20 јуни 21 часот, проекција на краткометражните филмови: „СО КРЕНАТИ РАЦЕ”; „ЛИВАДАТА”; „БЕРИЌЕТ”; „ЛЕБ И СОЛ”, (кино сала, Дом на култура).

Влезот за проекциите е слободен.

Share.