Добрите вибрации на Широк сокак

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ова е насловот на денешното интервју во Актуел на Тера снимено во новата локација на Студио Патрон.

Приказната ја започнаме од неговите почетоци тука некаде кај Камен мост како учениник кај Кебапот.

Вербата во себе и во она што знае и умее да го работи, му го трасираа патот кон самостојноста во оваа професија. Неколку години беше физички лоциран во новиот пазар во Нова Битола.

По неколку години, заедно со неговиот брат решија „Добрите вибрации“ да ги пренесат и на Широк сокак.

И од пред неколку дена го покажаа она што го подготвуваа во изминатиот период.

Свечено со бројни гости, пријатели, муштерии свечено го отворија овој центар. Во долниот дел Добрите вибрации, а горе фризерското Студио Патрон.

Share.