Еден милион денари за помош на настраданите во Албанија

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На денешната седница на Советот на општина Битола и одлуката за доделување финансиска помош за настраданите од земјотресот во Албанија. Од буџетот на општината ќе се одвојат еден милион денари.

Share.