Една година од локалните избори

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 15-ти октомври ланската година беа локалните избори. Деновиве градоначалничката на општина Битола беше прашана како ја отценува годината која помина, односно првата година од нејзиниот четири годшен мандат?

Share.