Експлодираше камион на автопатот Загреб- Белград

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Силна експлозија имаше на автопатот Загреб- Белград во близина на Пеќинци, при што камион со приколка полн со парфеми целосно изгоре во експлозијата на автопатот во правец кон Белград. Возачот на време избегал и е неповреден. Сообраќајот неколку часа беше во прекин и се формираа километарки колони возила.

Очевидците раскажаа дека по првата силна експлозија имало и неколку послаби.

Share.