ЕЛЕМ ТУРС повторно го отвори ски-центарот Копанки

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од денеска Ски-центарот Копанки ЕЛЕМ ТУРС го става во функација за сите љубители на зимските спортови.

Исто така објавени се и фотографии за новата снежна покривка на Баба Планина.

Инаку на 12 март ски-центарот беше затворен заради како што тогаш соопштија лошите временси услови односно топењето на снегот.

Share.