Емилија Костурски назначена за заменик градоначалник на Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Емилија Костурска, професор по информатика и советник од редовите на СДСМ, е назначена за заменик градоначалник на Општина Битола.

Градоначалничката Наташа Петровска, ја назначи за свој заменик врз основа на Законот за локална самоуправа и Статутот на Општина Битола.

Одлуката е објавена во Службен гласник  бр 4 од 2 април.

 

Share.