Заврши јубилејното 20-то издание на Егзит

Во Нови Сад заврши 20-то јубилејно издание на Егзит. Последната вечер на фестивалот ја отвори Дарко Рундек, а двата најзабележителни настапи беа на Дејвид Гета и Соломон кои се случија од 02:30 часот по полнок и 5 часот рано наутро.

Од Нови Сад се јавува Агим Џело.

 

 

Сподели