Заев: Пораката е примена, следат јасни чекори

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

„Пораката е примена. Следат јасни чекори за поправање на состојбите. Тоа е наша обврска, пред која одговорно застануваме. Но, на 5 мај е потребна граѓанска мобилизација, која ќе спречи ВМРО-ДПМНЕ повторно да ја заробат и блокираат државата. На 5 мај треба да се излезе и да се потврди патот по кој тргнавме сите заедно!“ напиша премиерот Заев на својот Фејзбук профил.

Share.