Заедничка прослава со Словенците и Германците во Загреб

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По вчерашното реми на нашата репрезентација со таа на Германија, битолчани на заедничка прослава пред спортската арена во Загреб. Велат дека таму биле и Словенците и Германците и сите славеле.

Share.