Запалено знамето на НАТО на протестите пред Собрание

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На анти-НАТО протестите пред Собранието, додека треше обраќањето на генералниот секретар на НАТО, Јоханес Столтенберг, демонстранти запалија знаме на алијансата. Потоа тие со извици на негодувње и свирежи ги испратија службените возила на премиерот, Зоран Заев и на високата делегација од НАТО.

Share.