Запален кафе бар во Прилеп

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 31.12.2017 година околу 03.30 часот во Прилеп, на бул.„Гоце Делчев“ во кафе бар „Галери Хаус Паб“ дошло лице кој со себе имал канта со непозната течност го избркал чуварот и во кафе барот ја истурил течноста , ја запалил и заминал во непознат правец. Од опожарувањето изгорена е внатрешноста на објектот. Повредени лица нема.

мвр.мк

Share.