Заради интервенција утре времено ќе биде затворен патот до Брусник

Од ЈП „Водовод“ информираат дека  утре ( петок ) 09.04.2021 година поради извршување на градежни работи во рамките на реконструкцијата на секундарната мрежа (pe100 da110) на улицата „Никола Кирков- Мајски“, локалниот пат Битола-Брусник ќе биде затворен за сообраќај од 9 до 12 часот.

фото: илустрација

Сподели