Заради полицискиот час промена на работното време на „Паркинзи“

Согласно донесените одлуки на Владата за нови рестриктивни мерки за заштита од КОВИД-19, односно ограничување на движење на граѓаните од 20:00 до 05:00 часот, затворените и отворените паркиралишта со кои управува јавното претпријатие во периодот од 06.04 до 20.04.2021 година ќе работат со ново работно време од 07:00 до 19:00 часот, соопштуваат од јавното претпријатие „Паркинзи“ Битола.

Сподели