ТЕРА

REKLAMA???

ЗАРАДИ РЕКОНСТРУКЦИЈА НА ВОДОВОДНА МРЕЖА НЕКОЛКУ УЛИЦИ БЕЗ ВОДА

ЈП „Водовод“ Битола информира дека во текот на денешниот ден 06.10.2023 (петок), поради реконструкција на водоводната мрежа на ул. 15 Корпус со прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улиците:
– Константин Робев
– Манапо
-Теодосиј Синаицки
– Ѓорѓи Абаџиев
-Алберт Ајнштајн
-Марија Кири
-Петар Чаулев
-15 Корпус ( Др.Константин Робев- Стрчин)
-Студентски дом
Од „Водовод“ велат дека прекинот ќе трае до завршување со активностите.