Зарина Првасевда за своите две љубови: музиката и планината

Девојката чиј магичен глас се шири и од планинските врвови од ден во ден се повеќе ја освојува публиката.

Најголемо внимание привлече откако со милозвучен глас ја испеа ,,Билбил пее во планина,, и тоа на 2600 метри надморска височина.

Евгенија Здравевска, за публиката уште попозната како Зарина Првасевда во Урбано на ТВ Тера открива од каде љубовта кон музиката и планината и како ги спојува овие две страсти.

Сподели