За развојот на ЕУ, предавање во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Пред студентите на Правниот факултет во Битола, предање за перспективите на Еу. Гостин на предавањето беше Франсоа Лафонд од Р.Франција кој е советник на вицепремиерот за евроспка интеграција во Македонија Бујар Османи.

Настанот Правниот факултет го организираше во соработка со Амбасадата на Р.Франција во Р.Македонија, Француската алијанса, и почесниот конзулат на Р.Франција во Битола.

Share.