За седницата во неделата со пратеничката Бисера Костадиновска-Стојчевска

Во денешниот Актуел со пратеничката од СДСМ Бисера Костадиновска-Стојчевска која во неделата со скафандер во посебен дел во Собранието гласаше за пакетот економски закони од антикризните мерки за помош на граѓаните и стопанството. Ја прашавме и за денеска поднесените кривични пријави од ВМРО ДПМНЕ и Левица, за блокадата во Собранието, за протоколите по кои беше овозможено гласање на пратениците.

 

Сподели