За Џокер премија до 1.200.000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во минатото коло на играта на среќа при Државната лотарија на Македонија, Лото7 беше извлечена една 6ка, а премијата за играта Џокер повторно порасна. Во продолжение извештајот на Александар Поповски.

Share.