Зимски фестивал во Крушево

После незаборавните летни авантури, од Outdoor Manifest го претставуваат првиот снежен outdoor настан во Крушево, When in Krusevo – Winter is here! Outdoor Manifest ве покануваат на уникатниот outdoor фестивал WheninKrusevo во зимски услови. Сите кои сакаат адреналинска снежна авантура низ прекрасната крушевска природа облечена во снежно руво. Додаваат длабоко земете 100% чист воздух и … Продолжи со читање Зимски фестивал во Крушево