Злате Лозановски е судија на годината според ОФС Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oпштинскиот фудбалски сојуз – Битола со со церемонија ја заврши натпреварувачката сезона.

На истата за првпат е прогласен судија на годината, а признанието му припадна на Злате Лозановски, кој што сезонава прослави 25-годишнина од професионалната кариера.

Лозаоновски доби две признанија од претседателот на ОФС, Златко Талевки и од претседателот на судиската организација, Зоранчо Илиевски.

Share.