Иванчо Тошевски нов претседател на ВМРО-ДПМНЕ во Битола

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Извршниот комитет на ВМРО-ДПМНЕ синоќа одлучил Иванчо Тошевски да биде нов претседател на партијата во Битола. Тошевски е советник во Советот на општина Битола од редовите на ВМРО-ДПМНЕ.

Тој доаѓа на местото од досегашниот локален лидер Борче Димитровски.

 

 

Share.