Играјте лото за 7ка фондот е скоро 12.000.000 денари

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Извлечените броеви од 43-то коло:
Лото7 – 4, 9, 10, 11,20, 28, 30
Џокер – 101186
Уплатете ги вашите среќни бореви за следното коло и застанете под среќна ѕвезда! Фондот за 7ка се искачи на 11.918.249 денари, можеби вие ќе бидете следниот среќен добитник на оваа висока лото премија.

Share.