Идеја за решавање на проблемот со кучињата скитници

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Деновиве во Битола беше промовирана идејата за тоа како да се реши проблемот со кучињата скитници. Проектот е на брачниот пар од Америка, Стевче и Џенифер Бибевски од Фонадацијата „Бибевски“ од Флорида. Во денешниот Актуел разговараме на оваа тема со оние кои ја претставија оваа идеја и пред надлежните во градот, но и со луѓето кои им се локална поддршка за спроведување на овој проект.

Share.