Идниот петок Избор на најуспешните битолчани за 2019 година

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 28 февруари редакцијата на „Битолски весник“ по 21-ви пат ќе ја одржи манифестацијата „Избор на најуспешните битолчани за 2019“.

Интересот за номинации во речиси сите категории и годинава бил голем, вели Менде Младеновски  организатор на манифестацијата и додава дека оваа година ќе биде и во знакот на младите и успешни луѓе.

И годинава вели дека на недела дена пред манифестацијата распродаден е капацитетот на ресторанот Вавилон, каде што ќе се одржува изборот.

Во продолжението Ви го пренесуваме во целост интервјуто од Актуел на Тера.

 

Share.