ТЕРА

REKLAMA???

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ГОТОВИТЕ ЛИЧНИ ДОКУМЕНТИ

СВР Битола ги известува граѓаните на подрачјето на Битола дека Управните служби при СВР Битола ќе работат на 13.07.2024 (сабота), со работно време од 08.00 до 16.00 часот, за подигнување на готови лични документи (лични карти, патни исправи и возачки дозволи), а граѓаните истото можат да го направат и секој работен ден, во периодот од 08.00 до 19.30 часот.

Воедно ги известуваат граѓаните кои се сликани за патна исправа до 06.06.2024 година, да ги подигнат готовите документи.