ТЕРА

REKLAMA???

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРЕКИН ВО ВОДОСНАБДУВАЊЕТО

Во текот на денeшниот ден поради реконструкција на водоводната мрежа, (пвц Ф – 63) со  прекинато водоснабдување ќе бидат корисниците од улицата Никола Тесла, од потегот – Ајчо до црквата Св.Богородица.

Како што информираат од Јавното претпријатие „Водовод“ прекинот ќе трае од 08:30 до 12:00 часот.