Изгоре куќа во Рапеш

0
1010

На 12.01.2018 година околу 00.30 часот во с.Рапеш, битолско, настанал пожар во куќа сопственост на А.Д. и Б.Д. (брат и сестра). Во пожарот изгорела целата куќа, а повредени лица нема. Се преземаат мерки за утврдување на причините за настанување на пожарот, соопшти полицијата.