ТЕРА

REKLAMA???

ИЗЛЕЗНОСТА ВО БИТОЛА ДО 11 ЧАСОТ 16,45 ПРОЦЕНТИ

Вкупно избирачи 77.419

Обработени (97,76 %) 75.688

Гласале 12.450