Изнајмуваат минијатурен стан за 2.500 долари месечно, а тушот се наоѓа во кујната

Овој необичен стан неодамна бил реновиран со што сега секој сантиметар е искористен максимално. Сепак се работи за навистина мал стан од само 12 квадратни метри, чиј наем чини ни помалку ни повеќе туку 2500 долари месечно.

Но освен што е необична висината на цената за наем на овој стан, необично е и тоа што во кујната има туш кабина, додека кујната истовремено е и дневна соба.

Прочитајте и: Српскиот патријарх Порфириј пешачи по 9 километри за да оди на работа, не користи службено возило

Станот со една спална соба се наоѓа во Њујорк, а цената е по се изгледа разбирливо висока бидејќи истиот е на атрактивна локација.

Сподели