Илиевска: Битола да ја тргнеме од канџите на Скопје

За тоа каква кампања водеа од независната листа „Поинаку“, кои беа пораките од нивните настани и пароли, за средбите со граѓаните, денеска во Актуел на Тера со Габриела Илиевска, носител на независната советничка листа „Поинаку“.

Сподели