Интервју со Евгенија Дивитарова

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Битола изобилува со талентирани и паметни деца. Евгенија Дивитарова име кое барем еднаш сте го прочитале или слушнале некаде, направи своја CNC машина, а за истата си освои и награда. За тоа како ја создаде машината, која е нејзината намена и потреба проследете во интервјуто со неа.

Share.