Интервју со малите танчерки Анастасија и Сања Трампевски

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Како минуваат годините така доаѓаат и нови генерации на успешни танчери, а доказ за тоа се малите, а сепак големи танчери Анастасија и Сања, сестричките кои со нивниот танц ја разбрануваа Битола. За нивните успеси, и понатамошни планови разговаравме во Тера Забавникот.

Share.

About Author