Интервју со Марија Цветановска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Марија Цветановска  е 15 годишно девојче од Битола кое учи во О.У. Стив Наумов – Битола и е 9-то одделение.
Има настапувано на бројни фестивали во Македонија и надвор од неа, каде освоила награди со нејзиниот талент за пеење.
Нејзините почетоци беа на детскиот фестивал СИ-ДО и од тогаш до денес активно работи на полето на музиката, а пред скоро го одржа и својот солистички концерт. Во продолжение проследете го разговорот со Марија Цветановска.

Share.

About Author