Интервју со потпретседателката на СДСМ, Костадиновска-Стојчевска

Кадровските решенија во СДСМ ја следат енергијата на новиот претседател Димитар Ковачевски, вели во интервју за Актуел на Тера, пратеничката од Битола, Бисера Костадиновска-Стојчевска, која беше избрана за еден од новите потпретседатели на СДСМ.

Со неа разговараме и за следните чекори во партијата, односно најавените промени, како и за составот на новата влада на мандатарот Ковачевски. Вели дека чест, но и одговорност е потпретседателската функција и дека како и досега ќе работи во интерес на граѓаните.

 

 

 

 

 

Сподели