Интервју со талентираната фотографка Невена Тодоровска

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Почнала со сликање на кокиче што е метафорично за започнувањето на пролетта,така започнала и нејзината фотографска кариера. Досега има направено голем број на фотографии со надеж дека еден ден ќе направи и своја изложба. Невена Тодоровска е студент на Техничкиот факултет од Битола, а за нејзината страст и љубов кон фотографијата во следното интервју.

Share.

About Author