Искршени стакла од штабови на СДСМ во Прилеп

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На 19.09.2018 година околу 09.40 часот во населба .„Точила“ во Прилеп, пријавено е оштетување на општинска канцеларија на политичка партија СДСМ, при што со камен скршено е едно стакло. Се преземаат мерки за расчистување на случајот.

На 19.09.2018 година околу 08.30 часот на улица „Орде Чопела“ во Прилеп, пријавено е оштетување на општинска канцеларија на политичка партија СДСМ, при што се скршени две стакла. Се преземаат мерки за расчистување на случајот, соопшти МВР.

 

Share.