Исправка

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во вчерашното интервју во Актуел на Тера телевизија со претседателот на Советот на општина Битола, околу долговите на училиштата во Битола, направена е ненамерна грешка во делот на прашањето околу долгот на средното медицинско училиште, каде од страна на новинарот е спомената сума од околу 5 милиони евра.

Според изјавата на директорката на ова училиште дадена кон крајот на ланската година долгот бил околу 570.000 евра.

Со цел да нема забуни во јавноста, јавно се извинуваме заради направениот превид.

Share.