Исчезнал во февруари, а пред два дена го пронајдоа починат

0
1251

Полицијата денеска сооопшти дека го идентификувала лицето кое беше пронајдено обесено на дрво чие што тело било во фаза на распаѓање. Се работи за ресенчанецот со иницијали А.И. кој пак уште на 13 февруари бил пријавен како исчезнат. Телото беше пронајдено пред два дена околу 19:30 часот во Ресен над објектот на средното училиште во борова шума.