И понатаму расте лото премијата

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Од извештајот кој за Ритамот на градот го споделува Александар Поповски од Државната лотарија на Македонија издвојуваме дека лото премијата порасна на 17.500.000 денари. Останатите информации од видеото во продолжение.

Share.