Каде Мајли Сајрус го истетовира ликот на своето куче Имју

Мајли Сајрус е голем љубител на кучиња, нејзиното куче се вика Имју.
Таа толку многу го сакаше ова куче што во 2017-та година кога тоа беше уште малечко, таа го истетовира неговиот лик на својата рака.

 

Сподели