Како ги победувавме така ги фотографиравме

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

И Петар Мицков- Ферџо е дел од „ Фалангата“ во Хрватска. Заедно со неговата дружина од трибините ги бодрат нашите репрезентативци.

„Како ги победувавме на терен противничките репрезентации, така ги форографиравме и разочараните навивачки на репрезентациите на Словенија и на Германија. За жал со салата “Арена“ немаше ниту една навивачка на Црна Гора, па затоа немаме фото од Црногорките“ рече Петар Мицков- Ферџо,  по ремито со Германија.

 

Тој се надева дека ќе има уште победи и уште фотографии со расплакани навивачки во Вараждин.

Share.