Како и во што децата се маскираа за 1 април!

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

На денот на шегата 1 април, екипата на Тера Забавникот беше во центарот на Битола.

Се сретнавме со могу дечиња кои и за овој 1 април беа маскирани во своите омилени ликови и јунаци.

Share.